Comunicat presa- Doza de cultura PDF Imprimare Email
Marţi, 04 August 2015 16:31

Proiect realizat de: ASOCIAŢIA TINERILOR DIN LICEUL NICHITA STĂNESCU “ATEENS”

Proiect finanţat de: DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET PRAHOVA

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Tinerilor din Liceul Nichita Stănescu „ATEENS” desfăşoară  în perioada iulienoiembrie 2015 proiectul Doza de cultură, finanţat deDirecţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, în cadrul programului de proiecte locale derulat de Ministerul Tineretului şi Sportului pe anul 2015.

Proiectul „Doza de cultură” presupune crearea unui club de lectură pentru tineret. Proiectul se va desfăşura prin intermediul unui grup de 10 voluntari care vor fi instruiţi pentru desfăşurarea activităţilor adresate unui grup de 100 de beneficiari (tineri din judeţul Prahova). În acest sens vor fi desfăşurate diferite activităţi de promovare şi de formare a gustului pentru lectură (concurs de afişe de promovarea a lecturii, organizarea clubului de lectură, prezentări de carte, concurs de recenzii, tabără tematică, revistă de eveniment). Pentru promovarea proiectului şi diseminarea rezultatelor, se vor crea o pagina de facebook dedicată şi un videoclip postat pe youtube, care vor fi popularizate prin site-urile tuturor partenerilor şi al ATEENS.

Parteneri:

Colegiul Naţional „Nichita Stănescu”, Ploieşti

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Prahova

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Iorga”

Ultima actualizare în Marţi, 29 Martie 2016 21:05