Comunicat presa - eARTh PDF Imprimare Email
Luni, 25 Mai 2015 00:00

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Tinerilor din Liceul Nichita Stănescu „ATEENS” organizează joi, 28 mai 2015, ora 17:00, la Sala Europa a Consiliului Judeţean Prahova, cea de-a doua ediţie a Festivalului de artă creat de tineri pentru tineri eARTh, singura manifestare de acest gen desfăşurată la nivelul judeţului Prahova.

Festivalul este parte a proiectului „THE EARTH WITHOUT ART IS JUST EH!”, finanţat în cadrul programului YouthBank Ploieşti 2015, care are ca parteneri naţionali BRD Groupe Societe Genarale, Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi coordonator local YB Fundatia Comunitara Prahova. Desfăşurat pe 3 secţiuni (muzică, dans şi teatru), festivalul se adresează elevilor din judeţul Prahova, care se pot înscrie la concurs până miercuri, 27 mai 2015. Detalii legate de eveniment se găsesc pe pagina de facebook a proiectului https://www.facebook.com/eARThCNNS2015 .

Luni, 1 iunie 2015, ora 17,00, în cadrul Zilelor Ploieştiului se vor desfăşura un flashmob şi o expozitie cu afişe dedicate artei, realizate de tineri din liceele ploieştene, care se va desfăşura în centrul municipiului Ploieşti, în parcul Nichita Stănescu.

Ultima actualizare în Marţi, 29 Martie 2016 21:15