Sunt liber sa aleg! PDF Imprimare Email
Luni, 15 Octombrie 2012 17:48

ASOCIAŢIA TINERILOR DIN LICEUL NICHITA STĂNESCU „ATEENS” organizează în perioada 01 – 20.11.2012 Concursul Judeţean de afişe de sensibilizare „SPUNE STOP VIOLENŢEI!”, având ca temă violenţa domestică. La concurs sunt invitaţi se înscrie liceeni cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani. Se vor acorda trei premii (premiul I, premiul II şi pemiul III) şi o menţiune constând în aparate foto, rama foto şi memory stick. Lucrările, însoţite de fişa de înscriere, vor fi trimise pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Concursul se desfăşoară în cadrul proiectului „Sunt liber aleg!” – campanie de prevenire a violenţei domestice în rândul tinerilor din judeţul Prahova şi este finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova. Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Prahova, Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului Prahova, Centrul Judeţean de Resusre şi Asistenţă Educaţională Prahova, Asociaţia „Compassion&Care”.

Fisa de inscriere concurs

Afis concurs

*   *

Asociaţia Tinerilor din Liceul Nichita Stănescu „ATEENS”  a organizat Conferinţa de presă de lansare a proiectului  „SUNT LIBER SĂ ALEG!”, marţi, 16.10.2012, la amfiteatrul Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” din str. Nalbei, nr. 3, începând cu ora 11.00. Proiectul constă într-o campanie de prevenire şi combatere a violenţei domestice în rândul tinerilor din Judeţul Prahova şi este finanţat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Prahova, în cadrul programului de proiecte locale derulat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret în domeniul  tineretului pe anul 2012. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi documentele ataşate.

Documente atasate:
Ultima actualizare în Marţi, 29 Martie 2016 21:16