Consurs eARTh - 26 mai 2014 PDF Imprimare Email
Joi, 22 Mai 2014 08:59

Asociatia Tinerilor din Liceul Nichita Stanescu „ATEENS” deruleaza in luna mai 2014 proiectul eARTh, finantat in cadrul programului YouthBank Ploieşti 2014.
Programul de finantare YouthBank are ca parteneri nationali BRD Groupe Societe Genarale, Asociatia pentru Relatii Comunitare si coordonator local YB Fundatia Comunitara Prahova. Sponsor al concursului este Libraria Ionescu.
Proiectul presupune desfasurarea primului Festival de arta creat de tineri pentru tineri eARTh, in perioada 26 - 30 mai 2014. Concursul este adresat tinerilor ploiesteni cu varste cuprinse intre 12 si 20 ani si se desfasoara pe 4 sectiuni:
-          muzica – 26 mai 2014, 13.30, in Amfiteatrul „Nichita Stanescu” din cadrul Colegiului National „Nichita Stanescu”
-         dans – 27 mai 2014, 13.30, in Amfiteatrul „Nichita Stanescu” din cadrul Colegiului National „Nichita Stanescu”
-          teatru – 28 mai 2014, 13.30, in Amfiteatrul „Nichita Stanescu” din cadrul Colegiului National „Nichita Stanescu”
-          arta urbana – 29 mai 2014, 13.30, in Parcul OZN din cartierul NORD al municipiului Ploiesti
In cadrul proiectului se vor organiza in data de 30 mai 2014, incepand cu ora 13.30, in Parcul Nichita Stanescu din municipiul Ploiesti, un flashmob  organizat in scopul exprimarii creativitatii in multiple domenii, si un targ de handmade, unde vor fi vandute obiectele realizate de voluntarii din cadrul proiectului eARTh. Fondurile stranse vor fi folosite pentru ajutorarea copiilor orfani.
Ultima actualizare în Marţi, 29 Martie 2016 21:20